torsdag, mai 22, 2008

Klart for Corponor Offshore Race 2008

Nord-norges tøffeste regatta starter i Bodø fredag 23. mai kl 1500, og jeg skal delta med båten vår "Pulverheksa". Det er kun lov til å være to ombord, og mannskapet mitt er kona mi Merete.
Norges beste seilere vil delta sammen med de beste fra Nord-Norge. Båtene kommer fra Helgeland i sør til Tromsø i Nord. Norges beste shorthanded seiler Eilert Kamfjord er også med. Her ser du alle deltagerne: http://www.seilmagasinet.no/id/28339.0

Seilasen går fra Bodø til Værøy og tilbake via Fleinvær. Turen er planlagt å ta 24 timer.Før start vil det være et pre race etter "gunder metoden" som starter kl 1130.
For å gjøre sponsorene våre fornøyde er vi avhengige at flest mulig følger regattaen live på internett: http://www.seilmagasinet.no/id/28336. Der finner du båtenes posisjoner i kartet til enhver tid via trackingsystemet, jevnlige oppdateringer fra regattakontoret i Bodø underveis, og ikke minst vil du kunne se resultatene etter hvert som båtene kommer i mål.
Erkerivalistene våre er Ariel og Ashiki som er båter av nøyaktig samme type som vår. Det gjør det ekstra viktig å komme før dem i mål. Men vi er også svært fornøyde om vi kommer foran Swai og alle tromsøbåtene. Nå har vi jo nettopp banka tromsøværingene i fotball, så nå må vi vel klare å banke dem i seiling også.

Ingen kommentarer: