tirsdag, september 04, 2007

Vi sier som skipperen på Ariel: -Flagget til topps!

En av årets største utklassing-seier, da vi var først i mål, hele 16 minutter fysisk foran Ariel! Bare så synd at det rant ut i sanden fordi bare ter båter klarte maksimaltiden....:-( Dermed ble ikke seilasen tellende. God deltakelse med 15 båter på startlinja.

Likevel: Utmerket seiling, og strålende innsats av mannskapet. Som resulterte i at vi tok igjen mange båter fra egen start med en runde, deriblant Ashiki, Albertine, Norte. Stigende formkurve frem mot klubbmesterskapet er glimrende, og lover godt.

Litt på siden: Resultatet i CB-klassen burde jo være tellende fordi 2 av 3 båter fullførte....

Nei, nå tror jeg det er på tide at skippern på Ariel tar med mannskapet på litt straffe-eksersis, slik at han får litt fart i skuta! Og så er det jo hyggelig å se at Ariel endelig tar til fornuft og kutter ut å seile fullverdige regattaer, som Hekkingen-Andenes. Sånn sett, har de alle muligheter til å konsentrere seg om små ubetydelige tirsdagsregattaer... Vi ser nu kor det går... hehe..

Trur jaggu meg at jeg skal rive i en pose twist til de på jobben for å feire seieren!

1 kommentar:

Bjørn sa...

Husk at dette ikke er en tellende seilas, tror det må bli en pose NON STOP. Men jeg skal nok få til å fordøye det også sammens med nykoka kaffe