tirsdag, august 28, 2007

Artig seilas med ordentlig kniving (for en gang skyld..)

Altfra nesten stilla til 8-10 sekundmeter og broaching i dag. Banen var pølsebane mellom start og bøya ved Langdragan. Etter første runding Langdragan ble det kringkastet at neste to rundinger på toppmerket ble på bøya ved siriskjær. Det fikk selvfølgelig ikke alle med seg..

Bra start men piner for mye høyde og mister fart. Ariel seiler lavere og raskere. Vi leder CB-klassen fra start og til 30 meter før mål. Dårlige timinger mht. å ta ned spinnaker, og vi taper på det. Ene krysslegget opp til Siriskjær gav oss en fantastisk lifter, som ble en header for Ariel. He he...

Første spinnakersettingen gikk fint, og Ariel slet med denne. Den siste slet vi med og Ariel fikk den raskere opp.

Ariel slår oss fysisk med en halv båtlengde, på grunn av at vi safer og tar ned spinnakeren før mållinjen. For å ikke dundre inn i moloen i 8 knop...

6.plass på Ariel og 7. på oss. Ashiki lengre bak. Eneste båt fi andre starten foran CB-ene på lista er Heureka som mygger ut og melder seg på uten spinnaker tiltross for at de er tre ombord. Pingler. Ellers tror jeg nok at lista hadde sett annerledes ut om en hadde hatt en start.

Takk til mannskapet på 6 som gjorde en utmerket innsats! Neste gang banker vi Ariel, og vi satser på en stigende formkurve frem mot klubbmesterskapet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lurer på hvordan du tror at resultatlista ville sett ut denne tirsdagen med en start slik du nevner???

Bernt