tirsdag, september 25, 2007

Friske forhold på dagens tirsdagsseilas (Og vi banket Ariel som jukset...)


Vindstilla på skippermøtet, men så fylte vinden inn fra vest. Og under regattaen blåste det mellom 9 og 15 sek/m sann vind. De friske forholdene gjorde at vi valgte en gammel utblåst fokk (som vi ikke er redde for). For å ikke blåse ut fasongen på de to andre kevlarseilene vi har. To rev i storseilet, og gammel fokk, ingen spinnaker, ble dagens seilkonfigurasjon. Ingen brukte forresten spinnaker. Valg av forseil resulterte i mer krenging og mindre fart. Hadde ikke sjans å holde spesielt Springer og Ariel på Høyden.


Ariel seilte kanonbra med god høyde. Bare så synd de ikke har magamål i starten, sånn at de vender tilbake etter en soleklar tjuvstart. Ble attpåtil markert for tjuvstart med horn, og "finskeflagg", men tror du skipperen på Ariel innrømmer noe skyld? Neida.... Håper vel i det lengste at det ikke var noen som så ham... Det endte selvfølgelig med en soleklar DSQ og løpet ødelagt.


Ashiki seilte greit og slo oss såvidt i dag. Seier til Spleis, og andreplass til Lærke.
Bildet er fra Klubbmesterskapet forrige helg, og fotograf er skipper på Bimbo.
Ellers oppfordrer vi til å følge opp den gode stemmegivningen på høure side her. Som sagt så banket vi Ariel i dag.....:-))

Ingen kommentarer: