tirsdag, oktober 06, 2009

Det ble seier, ja. Ikveld og sammenlagt

Spenning til siste slutt i og med at Lucill ledet med et par poeng foran kveldens seilas. Pulverheksa måtte ta en første eller andreplass, samt holde Lucill bak oss.

Fine forhold med start på Langstranda. Noe plunder med å få opp spinnakeren, men ikke mer enn at vi var første båt etter runding toppmerket. Og for spinnaker liker Pulverheksa seg. Dro i fra Ashiki og Swai, men Ariel hang på som en klegg. Kom en halv båtlengde foran Ariel til bunnmerket. Siste delen hadde Ariel gleden av å ri på hekkbølgen vår.

Båthåndteringa med nedtaking av spinnaker gikk som smurt, og vi holdt stand hele veien til mål. Vi var første båt i klassen over linja og Lucill var håpløst langt bak.

Dermed var seieren i kveldens regatta sikret. Og med den kom sammenlagtseieren. Vi slo Lucill med ett fattig poeng. Stillinga ble 128-127 i vår favør.

Pulverheksa innfridde takket være utrolig dyktig mannskap, og stor takk til alle som har bidratt. Takk skal også rettes til Lucill som gav oss pes helt til siste regatta var gjennomført.

2 kommentarer:

Ariel sa...

Gratulerer

Elisabeth sa...

..og en nyinnflytta Bodøboer, som har tilbrakt de fire siste årene et stykke unna nordnorske kyster, stod på moloen da Den Seilende Horde kom vandrende utover og inntok båtene, en etter en. Et vakkert syn, og veldig fristende å kunne delta ved en senere anledning ;-) Fine bilder fikk jeg jammen også litt av. Ett stykk publikum er herved meldt for neste sommers seilaser!