tirsdag, august 26, 2008

Tirsdagsregatta: Fikk lufta gennakeren


Shorthandedregatta i kveld. Var meldt sørvest 6 m/s, men det slo ikke helt til. Litt trekk, men for det meste vindstille. Jeg og Ivar ombord, og vi tok starten på det favoriserte merket som første båt ut. Men etter runding ved E-holmen døde vinden. Opp og ned med gennakeren et par ganger, men best effekt siste gangen. Ashiki dro noe fra ved første merket, men vi tok dem igjen midtveis på siste legget. Så dro de fra , og var foran oss i mål. Klar margin tidsmessig, men de seilte uten spinnakerlys. Pulverheksa tok andreplassen, deretter Springer, Havhesten, Lucille og Norte.


Artig at Ashiki er tilbake i byen etter noe logistikk for å dytte inn ny motor i Harstad. Flott å se nye Havhesten på første regatta i byen.


Så var det helt konge å se båtfarta til Viktoria, Helge sin nye Hunter 27x (tror jeg det er). Det var gutt som hadde fart i båten og som vant klassen med goood margin til nestemann. Artig!!
Så glimrer Ariel og Swai med fravær. For Swais vedkommende bekrefter Remi at de er blaserte etter Lødingen. Men vi tror de er engstelige siden de har et visst prestasjonspress.For Ariels vedkommende tror vi at skipperen er så demoralisert etter svake resultater nordpå, at han driver privat tjuvtrening for å styrke ferdighetene. Slik at han har mot til å stille på tirsdagene...

Ingen kommentarer: