tirsdag, juni 16, 2009

Først i mål, og best av CBene...

...men det ble en hederlig tredjeplass. Bak Havhesten og Lucille. Bygete vær i dag mellom 7-12 m/s, men utrolig artig seilas.

Vi tar starten, men etter en lite taktisk blunder hvor Ariel nok en gang får balletak på oss, taper mye ved å stoppe helt opp. Imidlertid presterer vi bra etter dette, og vi seiler forbi Ariel etter runding av bunnmerket. Tette markeringer hele tiden, og på siste krysslegget er vi spesielt godt fornøyd med å møte Ariel to ganger med forkjørsretten på vår side. Siste gang var det rent edelt å se hvordan de bremset farten for å passere bak oss og ikke presse seg foran. Honnør til skipperen derombord for det.

Imidlertid må vi dele ut litt pepper ved å konstatere at Ariel tar i bruk metoder som ikke akkurat er hjemlet i kappseilingsreglene for å skaffe seg fordeler. Og siden han var sur en uke sist vi protesterte på Ariel, valgte vi å la være å protestere denne gangen. Så da kan kanskje vi surmule en uke istedet... :-) Nei forresten det gidder vi ikke!

Artig var det, og vi er godt fornøyd med alle markeringene og seilinga.

Noe vi ikke er fornøyd med er den latterlig dårlige resultatservicen på BSFs nettsted. Noe jeg før har påpekt. Nå har vi seilt tre tirsdagsseilaser uten at det har kommet resultatservice med tider på nett. Det er for dumt, spør du meg :-(

2 kommentarer:

Bernt sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bernt sa...

Kanskje det var på tide å tilby seg å hjelpe, du kan godt ta ansvar for å legge ut resultatene, det kunne vært ekstra greit nå i vår siden jeg har vært ute og reist i to+ei uke og bare vært hjemme for hard jobbing i mellom.