tirsdag, juni 02, 2009

4.plass på kveldens seilas

Mellom 8-14 m/s på kveldens seilas, noe som gav glimrende forhold. To rev i storseilet, og fokk, gav godt driv i båten. Litt mye og ustabil vind til å seile spinnaker, og kun springer heiste den.

Pølsebane med 3 ganger på toppmerket ved bøya på langdragan, og artig seilas, med at CBene var tett på hverandre under hele seilasen. Ariel fikk skikkelig ballegrep på Pulverheksa ved at vi havnet som lo båt under lensing etter passering av toppmerket. Ariel fant da ut de skulle ta ut revene (noe vi ikke hadde til hensikt), og Ariel loffer opp i vindøyet for å klare å heise seilet, samtidig som vi da må følge på. Noe både vi og Ariel taper stort på....

Men før det protesterer vi på Ariel etter at de ikke overholder vikeplikten når de kommer for babord halser,mens vi krysslenser til bunnmerket. Ariel blir disket etter protesthøring, og vi får ikke noe bra plassering..

Lucill seiler bra og vinner. Føre er det også for Lady Theres som kommer på andre. Ashiki kommer på tredje, så vidt foran oss på korrigert tid. Noe skipperen er fornøyd med :-)

Ingen kommentarer: