søndag, september 17, 2006

Klubbmesterskapet er ferdig

Mye vind siste dagen, frisk bris til tilten kuling. To seilaser. Litt dramatikk ved at Taski torpederte Havhesten midtskips. Marginale skader etter hva vi forstår. Taski knakk senere rorkulten om vi skjønte det rett. Tante Augusta forsøkte seg på spinnaker, med det resultat at skinna på masta for spinnakerbommen ble delvis flerret av. Havhesten forsøkte spinnaker, men fikk trøbbel og tråla noe. Siden så vi ikke noen spinnakere. Pulverheksa fikk en fjerde og en tredjeplass og var hhv andre og første båt i mål på dagens seilaser. Totalen ble da at vi kom på fjerdeplass i sammendraget, noe vi er rimelig fornøyde med. Gratulerer til Havhesten som vant fortjent. Måtte den båten bli solgt ut av byen! (Ironi, men den er til salgs..)
 
Alt i alt et vel gjennomført arrangemenet hvor det ble fine seilaser, og hvor en traff med vind og lengde på seilasene. Men siden dette er en blogg for personlige ytringer, kan vi jo klage litt. På forhånd var planen at vi ikke skulle gå til kai mellom seilasene, for å få fortgang i gjennom føringen. Så klarer man likevel å akseptere matpause fra regattaledelsen! Deretter blir starte ytterligere forskjøvet, fordi noen somler med å svelge salamien fort nok unna.... Begge deler er helt unødvendig å beslutte for komiteen. Her burde man holdt seg til den opprinnelige planen.
 
Ellers er skipperen på pulverheksa misfornøyd med at en ikke har egne klasser for de uten spinnaker. Jeg har sagt det før og kan gjerne gjenta: Det er som å sammenligne hummer og kanari. Noe søkt, kanskje, men om en gav spinakerLYS til de uten spinnaker ville vi kommet på en tredjeplass i stedet for en fjerde. I dag hadde ingen bruk for spinnaker, og i går var effekten av spinnaker ikke i forhold til det ekstra handikapet vi fikk. Så kanskje ikke sammenligningen er søkt likevel...:-)
 
Erik skulle poste noen bilder på bloggen så gled dere....
 
Veldig fint om noen kommer med noen ytringer under kommentarer på linken under!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Båten er solgt, men ikke ut av byen.
Tiden vil tida vise om det er båten eller mannskapet som lager resultatene !!!

Anonym sa...

Båten er solgt, men ikke ut av byen.
Tiden vil tida vise om det er båten eller mannskapet som lager resultatene !!!