torsdag, september 21, 2006

Bilder fra klubbmesterskapet - søndag

Søndagen var en frisk dag med nok vind. Dette gjorde at tiden hvor kameraet var fremme ble kraftig redusert, men noen bilder ble tatt.

Her er Rune som passer bommen på tur mot mål. Legg merke til at vi har satt 2 rev, men fortsatt har 7,27 knop. Maksfart for dagen var forresten 10,2 knop.
Det var full innsats også fra Ivar som henger i fokka, mens Kaia passer storseilskjøtet og følger samtidig med på skipperens navigasjon.Det var tøffe forhold, særlig for de minste båtene. Her er Lerke på tur til siste vending.

Etter seilasen er det stort sett bare kos etter en lang og slitsom dag. Legg særlig merke til Ivar som har matvett og prioriterer magen mens storseilet pakkes.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Kjempe bra med bilder fra seilenga i byen. gjør det ekstra moro og følge med på bloggen. Fortsett med dette også på tirsdagene

Erik sa...

Jeg er enig at vi skulle ha lagt ut flere bilder. Problemer er bare at på tirsdagene er det ofte ikke tid til å ta bilder. Det blir for hektisk, hvertfall hvis det er endel vind. Samtidig tar kameraet ganske stor plass (speilrefleks) og det kan bli litt mye å dra med seg på en liten regatta på noen få timer.
Uansett så skal jeg ta kameraet med på Vestfjordseilasen, så fra den seilasen skal det komme flere bilder.