torsdag, november 22, 2007

Utvidelse av garderoben
Pulverheksa utvider seilgarderoben med en ny 106% cruising-fokk. Triradial søm og Bainbridge Diax High Performance Cruising Laminate. Meget bra fasong og rullbart. Vil nok være et godt alternativ ved shorthanded-regattaer.

I tillegg er det investert i en 1,5 Oz gennaker. Triradiale paneler og helt hvit. Og flatere design enn både downwind-gennakere og allround-gennakere. Grunnen til denne er at LYS-systemet fra 2008 åpner for både gennaker og spinnaker. Og da er det et poeng å utnytte båtens fartspotensiale på sløring som er skarpere enn det spinnakeren klarer.

Så herved er konkurrentene, og spesielt Ariel, advart.... Hele tre CBer i byen, og alle utenom Ariel er oppsatt med både spinnaker og gennaker. Tro hva skipperen der i gården skal finne på dersom det blir slike forhold (og vindvinkel) som vi hadde på Corponor 2007? Hehe....
Men det går nok lenge før vi hører noe fra Ariel. Ser ut som det er full stopp i blogginga, ettersom resultatene mot slutten av sesongen ikke var noe å skryte av.

Ingen kommentarer: