onsdag, september 17, 2008

Variasjon i lederstil....

Skipper og mannskap på Ariel har begynt å oppføre seg som "rock stars" etter at de vant en suveren seier i en regatta somble annulert.


Skipperen på Pulverheksa har i kveld vært på repetisjonsøvelse i Bodin Leir. Hele toppledelsen i 14205 og 14301 var tilstede. I den forbindelse ble anledningen brukt til å drive litt privat etteretningsvirksomhet. Det kom da frem opplysninger om at det ombord på Ariel har vært ekspremintert med ulike lederstiler for å se hvilken effekt det har på regattaresultatene. Og vurderingen så langt er at det nå, etter en periode hvor skipperen har vært litt rund i kantene, er tilbake til "kjefte-stilen". Og foreløpig ser det ut til at den gir best effekt.

Dette skal vi ikke ta lærdom av ombord på Pulverheksa.......


7 kommentarer:

Erik S sa...

Hva lærte du om lederstilen i stabstroppen i HV i Sørfold?

Ariel sa...

Hvis din kilde er en fordrukken fenrik av en fordekksgast så er dine opplysninger mildt sagt meget upålitelige. Ombord benytter vi en meget anerkjent og effektiv lederstil nemmelig Management By HAT-metoden....

Pulverheksa sa...

Managment by HAT-metoden...?

Vel, det burde jeg kanskje skjønt når skipperen er en pensjonert major med bakgrunn innen bush-flyvning og observasjon av krumbaneild.

Erik S sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Erik S sa...

Fordekksgaster kan ofte være fordrukne fyllefanter...

Selv foretrekker jeg benevningen baugmann :-)

Ariel sa...

HAT hvilket utlagt bliver Management by Horror and Terror. Lederskapet utøves dog på en kjærlig og følsom måte med høy grad av medarbeiderinvolvering. Dvs en overgriper (leder) og ett offer (mannskap)

Erik S sa...

Ingenting er vel som kjærlig terror... :-)