tirsdag, oktober 09, 2007

En ytre og vekk med den...

Kveldens tirsdagsseilas ble preget av svært variabel vind. Vi målte mellom 3 og 15 sek/m, og det ble mildt sagt ujevne forhold.

Ashiki tok ledelsen fra andre start og klarte å holde den helt til mål. Vi seilte forbi Ariel på lo-siden ved bøya ved E-holmen. En ytre og vekk var ham. Deretter startet Ariel en serie broacher noe som gjorde at vi distanserte dem ganske mye. Etter runding av grønnstaken ved langstranda, tok vi noe innpå Ashiki, som også broachet 3-4 ganger. Men all ære til dem for god seiling, og bra plassering.

Ariel broacha så mye at skipperen lovte dyrt og hellig at han skulle fjerne en toggle i forstaget, slik at masta logget mindre. Og mottoet for neste sesong skulle bli 50% færre broacher! hehe....

Ellers blogget Ariel om at plasseringen ved denne regattaen skulle bli tre CB-er på de tre første plassene. Vel Pulverheksa og Ashiki tok ansvar og kapret to av de tre første plassene, men hva med Ariel? Presterer å havne på 6.plass eller noe slikt.... Det var ikke det som var avtalen...! Nei , her trengs det skjerpings!

Gratulerer til Sofie som kom på første!

Pulverheksa er fornøyd med sesongavslutningen på tirsdagsserien, og satser på å starte tirsdags-sesongen 2008 der vi slapp i år: Ved å banke Ariel kraftig!

Ingen kommentarer: