søndag, august 30, 2009

Flott helg i Henningsvær

Pulverheksa er hjemme igjen etter en flott helg i Henningsvær. Swai og Springer leverte varene under lørdagens regattaer, og tok hjem hver sin seier i LYS-klassene. Gratulerer til dem!

lørdag, august 29, 2009

Tøffe forhold i Henningsvær

Dagen startet med at ene reima på motoren røk På kaia til Hovde Maritim som er Yanmarforhandler. Fikk ny reim, bytta og kom f miutter for sen til start. Mye sjø og vindkast opp i 19 m/s. Over 10 kts fart på loggen etterhvert. Mye rot og uklarheter om hvor bøya var og tetfeltet pluss vi seilte feil.dermed pakket vi sammen siden potensialet for utstyrshavari var tilstede.

fredag, august 28, 2009

Over Vestfjorden

I skrivende stund gjør vi 7,f kts over Vestfjorden. 7nm igjen til Henningsvær.

torsdag, august 27, 2009

På tur til Henningsvær

Pulverheka forlot Bodø kl 1720 idag og vi skal overnatte på nordskot. Regatta i henningsvær på lørdag.

tirsdag, august 25, 2009

Storeslem til Pulverheksa

Kveldens regatta ble avsluttet med at Pulverheksa var først i mål, rundt 5 minutter før Ariel. Seier med andre ord. På korrigert tid ble rekkefølgen:

1. Pulverheksa
2. Ariel
3. Springer
4. Swai.

Grei motvindsstart, men etter runding toppmerket fikk vi BH på spinnakeren. Tapte 200 m til Ariel, noe som var langt å ta igjen. Likevel: Etter at mange, deriblant Ariel, hadde et håpløst veivalg på tur inn fra Breigrunnen, fant vi riktig spor og vi var laaaangt foran.

tirsdag, august 18, 2009

Tjörn Runt 2009 | Teknova kinesar

Tjörn Runt 2009 | Teknova kinesar

Posted using ShareThis

3.plass i kveldens regatta

Etter at Ariel (i Pulverheksas fravær) hadde glimrende seiling på forrige tirsdag, hadde vi et håp om å følge opp dette på dagens regatta. Det gikk desverre ikke da vi fikk tidenes header mens vi seilte på langstrand-sia sammen med Tora. Vi lå meget bra an, men alle de andre befant seg på Hjertøy-sia, og dro svært store fordeler av det. I løpet av 5-6 minutter hadde vi ramlet ned svært mange plasseringer.

Vi slo imidlertid Ashiki på målstreken med 2-3 meter, og fikk en fjerdeplass etter Swai og Lucille. Swai presterte bra seiling, og fikk betalt for det.

torsdag, august 06, 2009

På rundtur i Gildeskål

Vi dro en tur innom Våg, Sørfugløy, Inndyr og Sørfinnset. Er nå tilbake i Bodø.