torsdag, mars 27, 2008

Mot rekorddeltakelse i Corponor Offshore Race

Det går mot rekorddeltakelse i Corponor Offshore Race. I skrivende stund er det hele 24 påmeldte båter, to måneder før regattaen starter. Ekstra morsomt er det at deltakelsen er fra hele Nord-Norge, med mange gode seilere på listen. Vi skal som i fjor, komme tilbake med en høyst subjektiv vurdering av de ulike deltakerne. Følg med.

onsdag, mars 26, 2008

Swai fortøyd i Tananger

Etter en lang dags ferd fra Farsund, ankom Swai Tananger i kveldinga. Ca. 12,5 minutter senere enn skipperen på Pulverheksa hadde anslått ved 14-tida i dag...:-)



Bildet er av et søsterskip.

tirsdag, mars 25, 2008

Tøffe tak for Swai

Så langt på turen har de opplevd motorstopp, storm, pluss litt diverse som gjør at de ligger noe bak skjemaet.

Uansett: I dag tidlig forlot de Kristiansand på tur vestover. Vi krysser fingrene for fine forhold for dem rundt Lindesnes, Lista og Jærens rev!

lørdag, mars 22, 2008

Swai forlot Grenå i kveld

Ved 20-tiden påskeaften forlot Swai Grenå med kurs mot Skagen. Motvind, og fortsatt noe sjø, men det er meldt minkende i hele natt. De håper å være ved Skagen søndag morgen, og vurderer da å dra over til Norge på direkten. Meldingene er gode for det, med sørøst bris hele søndagen. Vi får se hva de beslutter.

fredag, mars 21, 2008

Barske forhold for Swai

Var i kontakt med skipperen på swai rett før kl 20, og han melder om en strabasiøs tur til Grenå, hvor de nå er trygt fortøyd. Så klager han på metrologitjenesten vår i det ene øyeblikket, og deretter ber om nye værmeldinger i det neste....

torsdag, mars 20, 2008

Swai er på vei

Vi har vært i kontakt med Swai , en Salona 37, som nå har anløpt Danmark. Båten er på tur til Bodø. De har hatt en grei seilas fra Tyskland, og ligger nå ved Korsør like sør for broen over Storebelt. Tåke og sterk vind mot slutten av dagen, gjorde at første dags distanse ble litt kortere enn planlagt.

Rederen har planer om at dette skal bli den store CB-dødaren når regatta-sesongen starter i Bodø, og vi registrerer at det er mye snakk om CB på bloggen hans.... Uansett: Vi ønsker han lykke til videre på ferden mot Bodø.